Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΠΟΥΛΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ


Ένα «οικογενειακό» φιλικό, ανάμεσα στη Δόξα Νάουσας και τον Ολυμπιακό Νάουσας, μιας και οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο γήπεδο λόγω των έργων ανάπλασης που συνεχίζονται στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προγραμματίσει τα φιλικά του παιχνίδια για τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, όπου η ομάδα θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της  υποχρεώσεις με την έναρξη του κυπέλλου.  























2 σχόλια:

  1. xairetismous se olous ka idiaitera ston daskalo apo ton leyteri sti souidia.parakoloutho ta nea tis omadas se kathimerini vasi.euxomai kali agonistiki xronia me epituxies kai xoris traumatismous.tha ithela na epaiza esto gia ena lepto kato apo tis odigies tou daskalou.zileuo polu.na stai kala.aggelidis leyteris.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που το μυαλό σου είναι εδώ. Μας λείπεις εδώ πέρα να ξέρεις, έχουμε συχνά την κουβέντα σου: "Ο Λευτέρης θα έκανε έτσι, ο Λευτέρης θα μάρκαρε αλλιώς" κλπ... Περιμένουμε πώς και πώς να σε δούμε.
    Ευχαριστούμε για τις ευχές Λευτέρη, να ξέρεις πως από σένα θα πιάσουν τόπο.
    Ο δάσκαλος ανυπομονεί να σε δει...
    Φιλιά στη σύζυγο και θα τα πούμε κάποια στιγμή!!
    Μαρία Πασχούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...