Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο όμιλος του Ολυμπιακού Νάουσας ανακοινώνει την προσφορά του γνωστού τερματοφύλακα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Γιώργου Κασαπίδη, προς την ομάδα. Ο Γιώργος δέχτηκε την πρόταση του ομίλου να βοηθήσει με την εμπειρία του, τους τερματοφύλακες της αγωνιστικής ομάδας καθώς και την ακαδημία, προπονώντας τους μικρούς αθλητές που προορίζονται για τη θέση του τερματοφύλακα. Η βοήθεια του θα είναι σημαντική και ο όμιλος θέλει να τον ευχαριστήσει για την ανιδιοτελή προσφορά του και την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά της διοίκησης. 
Αυτή τη στιγμή ο όμιλος του Ολυμπιακού διαθέτει τέσσερις πτυχιούχους προπονητές και γυμναστές, που είναι έτοιμοι να παράσχουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες τους και κάθε βοήθεια προς την μεγάλη ομάδα, αλλά προπαντός προς τις ακαδημίες. 

Υπεύθυνος προπονητών και προπονητής της αντρικής ομάδας: Δασκαλάκης Γεώργιος
Βοηθός προπονητή και προπονητής των ακαδημιών: Δημήτρης Τσιούλης
Γυμνάστρια της ομάδας, υπεύθυνη των ακαδημιών και γυμνάστρια των ακαδημιών: Έλενα Βάικου.
Εκτός από το τεχνικό τμήμα, ο Ολυμπιακός Νάουσας θα συνεργαστεί με τον διατροφολόγο Φάνη Κουτρουλιά ,τον ψυχολόγο Αχιλλέα Υφαντίδη καθώς και έναν γιατρό, ο οποίος προς το παρών αναζητείται  και θα βρίσκεται σε κάθε αγώνα στον πάγκο της ομάδας, έτσι ώστε η ασφάλεια προς τους μικρούς και μεγάλους αθλητές να είναι αυτονόητη, αλλά και η υγεία τους δεδομένη. 
Νέα για το ξεκίνημα των ακαδημιών θα αναρτηθούν στο blog σύντομα, έτσι ώστε οι γονείς να έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους να ρωτήσουν, να δουν, να μιλήσουν και να αποφασίσουν για τους μικρούς αθλητές τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...