Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΥ 6-3


Στις πολύ καλές του εμφανίσεις επέστρεψε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας και πήρε το παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή και γεμάτη πάθος για νίκη ομάδα.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε με το 6-3 να αποδείξει πως όταν οι παίκτες του θέλουν, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.
Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 21’ με τον Δάιο, δίνοντας από νωρίς το στίγμα τους για νίκη. Πριν κλείσει δεκάλεπτο ο Lleshi κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα και με ένα δεύτερο γκολ του ίδιου παίκτη, ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο έχοντας το πλεονέκτημα στο σκορ.

Στην επανάληψη και στο 54’ ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού Μπόσι έκανε το τρία ένα. Τρία μόλις λεπτά αργότερα ο Γ.Α.Σ. μείωσε και πάλι με τον Δάιο.
Στο 64’ ο Ιωακειμίδης με καταπληκτικό σουτ άφησε ακίνητο τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και έκανε το 4-2. Ο Κοσμίδης από την πλευρά του Κοπανού μείωσε το σκορ σε 4-3 στο 83’.
Η αλλαγή  του Ολυμπιακού, Χαιτίδης, διακαίωσε τον προπονητή του κάνοντας το 5-3 στο 87’ και με τo xat-trick του Lleshi στο 92’ έκλεισε ο χορός των γκολ στο παιχνίδι.
Το παιχνίδι ήταν ένα από τα καλύτερα που μπορούσαν να προσφέρουν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και η ευχή όλων είναι να μπορέσει ο Ολυμπιακός να προσφέρει τέτοιο θέαμα και στους επόμενους αγώνες του.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας εύχεται στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Κοπανού, καλή συνέχεια στις λίγες αγωνιστικές που απομένουν, εδραιώνοντας  την παραμονή της σ’ αυτή την κατηγορία αξίζοντας το καλύτερο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΛΙΑΤΚΑΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΤΣΗΣ(77’ ΧΑΙΤΙΔΗΣ), ΖΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΟΚΚΟΦΕΙΑΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΜΠΟΣΙ(68’ ΚΟΥΤΗΣ), LLESHI(82’ ΛΙΓΓΟΣ), ΤΣΙΟΥΛΗΣ

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ: ΔΟΥΜΟΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ, ΓΡΥΛΟΥΔΗΣ, ΔΗΜΑΔΗΣ, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΜΠΟΖΙΝΗΣ Κ.(70’ ΠΕΚΑΛΗΣ), ΔΑΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΛΗΣ, ΞΕΝΙΔΗΣ(55’ ΚΟΣΤΩΓΛΗΣ)














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...