Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


 
O Ολυμπιακός Νάουσας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τρεις ανθρώπους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό φέτος, για να μπορέσει η ομάδα και κατ’ επέκταση ο όμιλος να είναι εκεί που είναι,  με προσωπική δουλειά και πολλές ώρες προσφοράς.








Τον Γιώργο Κωνσταντινίδη που κάλυψε με την κάμερά του όλα τα παιχνίδια της ομάδας, εντός και εκτός έδρας, και χάρη σε αυτόν μπορέσαμε και παρουσιάζαμε γκολ και φάσεις σε όλους τους φιλάθλους, καθώς και στους παίκτες της ομάδας, διορθώνοντας λάθη και βλέποντας τον κάθε αγώνα φάση-φάση. Ο Γιώργος έχασε σχεδόν όλους τους αγώνες, ως φίλαθλος, παρακολουθώντας τους μέσα από το φακό της κάμερας. Είναι και θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της προσπάθειας.





Την Ευγενία Σύρκου, που με την φωτογραφική μηχανή της ομάδας κατάφερε και αποτύπωσε κάθε φάση, σε κάθε αγώνα, ξεχωριστά και έδωσε μεγάλη βοήθεια στους ανθρώπους που διαχειρίζονται το blog να μπορούν, κάθε Κυριακή να παρουσιάσουν το παιχνίδι με πλούσιο φωτορεπορτάζ. Η βοήθειά της στο φετινό πρωτάθλημα, ως «φωτορεπόρτερ» αλλά και ως υπεύθυνη της ακαδημίας του ομίλου ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη.








 
Το Γιώργο Ταρπάνη, που με τη βοήθεια που μας προσέφερε από το μπαρ του κυλικείου της ομάδας, μας «έλυσε» τα χέρια. Ο Γιώργος ήταν πάντα στο γήπεδο μία ώρα πριν την αποστολή και μία ώρα μετά, για να προσφέρει από τη θέση του υπεύθυνου του Κυλικείου, ανιδιοτελώς και με μεγάλη ευχαρίστηση.







Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στον πρόεδρο, τη διοίκηση και στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου της πόλης, που μας παραχώρησαν την αίθουσα συνελεύσεων, όσες φορές της χρειαστήκαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη και με μεγάλη ευκολία. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, οι προπονητές και οι παίκτες, τους ευχαριστούν θερμά. 

3 σχόλια:

  1. θα θέλαμε με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον «Α.Ο. Ολυμπιακός Νάουσας», έναν όμιλο όπου διακρίνεται πρώτα απ΄ όλα για τη συνεισφορά του στην διάδοση του αθλητικού πνεύματος και του υγιούς συναγωνισμού. Μία εξαιρετική τέτοια προσπάθεια που στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σήμερα οι κοινωνίες έχουν ανάγκη τη συμμετοχή όλων μας. Κι είμαστε πεπεισμένοι πλέων για τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς. Τελικά δε χρειαζόμαστε μεγαλειώδη πράγματα για να νιώσουμε ευχαριστημένοι. Αρκεί κάτι από όλα αυτά να μπορεί να αγγίξει έστω και λίγο ένα από τα πολλά «θέλω» μας. Μέσα στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον του Ολυμπιακού Νάουσας, κοντά στα παιδιά μας, ξεκινήσαμε να ονειρευόμαστε ξανά, να ελπίζουμε ξανά πως το αύριο μας ανήκει. Έτσι δε γίνεται πάντα; Κάτι σε τροφοδοτεί με στιγμές ευτυχίας. Κι εμείς τις νιώσαμε εκεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε στον όμιλο να συνεχίσει να παράγει έργο αξίας και να επιτύχει όλους τους στόχους του.

    Ευγενία Σύρκου-Γιώργος Ταρπάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο παιδιά όλοι οι σύλλογοι χρειάζονται τη συμμετοχή περισσότερων ενεργών ανθρώπων αλλά και όλοι εμείς, σ αυτές τις δύσκολες εποχές έχουμε ανάγκη ένα σύλλογο μια ομάδα, ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και συγχρόνως να προσφέρουμε στα νέα παιδιά ότι μπορούμε καλύτερο, μια βοήθεια για τη συμμετοχή τους στο κοινό τους όνειρο.
    Με τέτοιο δυναμικό , και τέτοιες απόψεις για τα κοινά , ο Ολυμπιακός Νάουσας μπορεί να ελπίζει σε πολλά…. Να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά είναι το σύμβολο της αιώνιας συνύπαρξης της αγάπης και του καθήκοντος. Κι όσο προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά μας τα πάντα γύρω από τη ζωή, τα παιδιά μας μαθαίνουν τι είναι η ζωή. Συνεχίζουμε λοιπόν με όσες δυνάμεις έχουμε να στηρίξουμε το εγχείρημα του Ολυμπιακού Ναουσας. Καλό βράδυ.

    Ευγενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...