Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-0

Τον πιο κακό του εαυτό από την αρχή του πρωταθλήματος έδειξε σήμερα ο Ολυμπιακός Νάουσας, ο οποίος έχασε δίκαια από τον Α.Ο. Μαρίνας με 1-0, γκολ που πέτυχε η γηπεδούχος ομάδα στο 42’ του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Ολυμπιακός μπήκε στο γήπεδο ανούσιος, ανύπαρκτος και μπερδεμένος, δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία ευκαιρία και άφησε την υπεροχή στη Μαρίνα, που με καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε αυτό που ήθελε και πήρε την νίκη.


Στο ίδιο ύφος κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς γκολ και χωρίς ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.
Όλα τα παραπάνω έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μιας και η ομάδα είχε τον σοβαρότερο τραυματισμό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μίγγας, μετά από μια δύσκολη φάση, έπεσε άτσαλα στο έδαφος σπάζοντας το χέρι του στο ύψος του βραχίονα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκε γύψος. Προσπαθεί να αποφύγει την εγχείρηση. Η διοίκηση του Ολυμπιακού, οι προπονητές και οι παίκτες του εύχονται περαστικά, γρήγορη ανάρρωση και από εδώ και πέρα όλα να πάνε καλά. Τον περιμένουν να ξαναγυρίσει στην ομάδα γερός και δυνατός.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας ευχαριστεί τον Α.Ο. Μαρίνας για τη φιλοξενία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μιχαηλίδης, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης(72’ Σταμπουλής), Ζιαμπάκας, Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Μίγγας(16’ Μώκας), Κωνσταντινίδης Π., Κωνσταντινίδης Δ., Κουμπουλής

Α.Ο. ΜΑΡΙΝΑΣ:
Προδρόμου, Τεζεψίδης(46’ Παπαδόπουλος), Κυριακίδης Σ., Γαβριηλίδης, Γκότσης, Παραστατίδης(90’ Καραντώνης), Μισαηλίδης, Δήμου, Πουτακίδης, Μπόφτσης Μ., Κυριακίδης Η.(70’ Μπόφτης Α.)





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...