Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ARSENAL SOCCER SCHOOL: ΣΤΟ ADVANCED DEVELOPMENT Ο ΣΑΚΗΣ ΑΛΑΙΤΣΗΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΟΥΛΗ

Το advanced Development program είναι ένα πρόγραμμα που διεξάγεται τέσσερις φορές τον χρόνο από την Arsenal Soccer Schools σε όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να παρέχει συμπληρωματική προπόνηση και αξιολόγηση με την καθοδήγηση του καθηγητή ποδοσφαίρου της Royal Netherlands Football Association, Ton De Hoop, καθώς και του Λάκη Παπαιωάννου τεχνικού διευθυντή των Arsenal Soccer Schools στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στο εξωτερικό ή την Ελλάδα με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Φέτος την Arsenal Soccer School Νάουσας, εκπροσώπησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας, ο Σάκης Αλαίτσης, συνοδευόμενος από τον προπονητή τους Δημήτρη Τσιούλη, ο οποίος ήταν και προπονητής στο Advanced.

Ο Σάκης, στη πρώτη του συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα όπως το Advanced, τα πήγε περίφημα και αναμένεται να δώσει το παρόν και στα επόμενα προγράμματα της Arsenal.

Ο Σάκης και ο προπονητής του αναχώρησαν για την Αθήνα νωρίς το πρωί της Τρίτης και θα
επιστρέψουν σήμερα, αργά το βράδυ.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...