Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ARSENAL

Επιστρέφουν αύριο από την Αθήνα και το ετήσιο προπονητικό σεμινάριο των Arsenal Soccer Schools, οι δύο προπονητές της ASS Νάουσας, Τσιούλης Δημήτρης και Κουμπουλής Νίκος.
Οι προπονητές αναχώρησαν την Παρασκευή με αεροπλάνο για την Αθήνα και επιστρέφουν αύριο, έχοντας μαζί τους το νέο προπονητικό πλάνο για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της σχολής για τη νέα σεζόν.

Το σεμινάριο φέτος επιμελήθηκε ο κ. Kieron Lewis, και αφορούσε την επιμόρφωση των προπονητών στην προπόνηση παιδιών όλων των ηλικιών.

Ο κ. Kieron είναι τεχνικός Διευθυντής των Arsenal Soccer Schools και είναι εξέχον μέλος της οικογένειας της Arsenal.  Έχει εργαστεί για σειρά ετών στο κορυφαίο επίπεδο ανάπτυξης ενός ποδοσφαιριστή (elite level), όπου οι παίκτες προπονούνται για να αποτελέσουν τους επόμενους επαγγελματίες, αλλά και στο επίπεδο της βασικής ανάπτυξης ενός ποδοσφαιριστή. Το υπόβαθρό του ως προπονητής και η συμμετοχή τους σε μία ποικιλία προγραμμάτων, τον έχουν εφοδιάσει με μεγάλη εμπειρία, την οποία και χρησιμοποιεί για να βοηθήσει της σχολές ποδοσφαίρου της Arsenal με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...