Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ 1-1

Η πραγματοποίηση του ρητού «η μπάλα τιμωρεί» συνέβη σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και σον Α.Σ. Νέας Γενεάς.
Η υπεροχή του Ολυμπιακού φανερή από τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου με πολλές ευκαιρίες και τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, χωρίς να μπορεί να ευστοχήσει και να κάνει το γκολ, παρά στις αρχές τους δευτέρου ημιχρόνου, όπου ο Δ. Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τη φάση στο 18' του Π. Κωνσταντινίδη, όπου ο τερματοφύλακας καταφέρνει με δυσκολία να αποκρούσει με τα πόδια μετά από σουτ δυνατό στην περιοχή, τη φάση στο 20’ όταν μετά από κόρνερ τα δύο σουτ του Ολυμπιακού δεν μεταφράστηκαν σε γκολ, και τη φάση στο 21’, όπου μετά από γρήγορη κούρσα του Τσιούλη και ξεπερνώντας τέσσερις αντιπάλους καταφέρνει και σπάει την μπάλα στον Κωνσταντινίδη που με πλασέ προσπαθεί να σκοράρει σε κενή εστία, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.  
Η Νικομήδεια, μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες μέσα στο γήπεδο, κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 70’ με τον Γιάννου (φάση που αμφισβητείται έντονα από τους γηπεδούχους ως οφσάιντ και φάουλ, αλλά περιμένουμε το βίντεο για την απόδειξη του πράγματος). 
Η ισοπαλία δεν εκφράζει την προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού, που παρ’ όλη την αστοχία, έπαιξαν μεθοδικά και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Μπουμπουλέντρας.

Την επόμενη Κυριακή 29/11/15, ο Ολυμπιακός Νάουσας φιλοξενείτε στο γήπεδο της Μέσης και αγωνίζεται με τον Φίλλιπο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μπουμπουλέντρας, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Cela, Τσιούλης(25’ Κωνσταντινίδης Δ), Κοκκοφειάδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος(46’ Παπανάνος), Βλαχοδήμος(71’ Σαρμπίνος), Κωνσταντινίδης Π., Lleshi

Α.Σ. ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ: Γαιτανίδης, Μαχανίδης Α., Κελεσίδης, Συμεωνίδης, Ιατρόπουλος, Γιάννου, Τζίμος, Μαχανίδης Λ.(72’ Καρίπογλου), Κουκλανιώτης, Παπαδόπουλος(60’ Δερμιχανίδης), Σιδηρόπουλος.

(Ευχαριστούμε πολύ τον Σταύρο Τσιάκο για τις υπέροχες φωτογραφίες του σημερινού αγώνα και την αποδοχή του να αναλάβει την φωτογράφιση των φετινών αγώνων του Ολυμπιακού Νάουσας από εδώ και στο εξής).



















































Φώτο: ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΙΑΚΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...