Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΓΡΑΜΜΩΝ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας καταδικάζει απερίφραστα, την μεμονωμένη ενέργεια οπαδού, να ανταλλάξει ύβρεις και να επιτεθεί τελικά εναντίον του επόπτη γραμμών.
Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση, ούτε με την ομάδα, ούτε με τη φιλοσοφία της και δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση κανένα στέλεχος, ποδοσφαιριστή, προπονητή ή φίλαθλο της, ούτε τώρα αλλά ούτε και από το παρελθόν. 
Φίλαθλοι που προσπαθούν να αμαυρώσουν το θέαμα που προσφέρει η ομάδα, με τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα απομακρύνονται άμεσα από τους υπεύθυνους και δεν θα γίνονται δεκτοί σε αγώνες του Ολυμπιακού, τουλάχιστον εντός έδρας. Στο γήπεδο θέλουμε να βλέπουμε ποδόσφαιρο από νέα παιδιά. Οι επιθέσεις αφορούν τα ρινγκ και όχι το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ο αγώνας που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Ολυμπιακό Νάουσας, για ένα διαφορετικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χωρίς βία, με ήθος και αθλητική παιδεία, δεν μπορεί να αμαυρωθεί από ένα περιστατικό οπαδού που δεν συμμετέχει ενεργά σε καμιά εκδήλωση του.
Επίσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε την αδυναμία μας να προστατεύσουμε σήμερα τον επόπτη γραμμών, για την άδικη επίθεση που δέχτηκε, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να είμαστε πανταχού παρόν. Ο κόσμος που επισκέπτεται τα γήπεδα θα πρέπει επιτέλους να σκεφτεί γιατί το κάνει. Αν υπάρχει άλλος σκοπός από τα να θαυμάσει ένα αθλητικό παιχνίδι, τον παρακαλούμε να μην ξαναεπισκεφθεί το γήπεδο του Αγίου Νικολάου.
Ζητάμε να μην χρεωθεί στη συνείδηση κανενός, σαν περιστατικό της ομάδας, δεν αφορά κανέναν από όσους δουλεύουν γι’ αυτή καθημερινά, με τεράστιο κόπο και προσωπικό κόστος.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...