Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΓΡ. ΑΣΤ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1-0

Έχοντας το άγχος της νίκης στα πόδια του και με τη μισή ομάδα για άλλη μια φορά, ο Ολυμπιακός Νάουσας κατάφερε να πάρει το παιχνίδι, έστω και με το φτωχό 1-0, απέναντι σε μια άκρως αγωνιστική ομάδα που αν και δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον πάλεψε για τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ήθελαν το ματς περισσότερο κάτι που μεταφράστηκε σε γκολ στο 10’ με κεφαλιά του Χατζηιωαννίδη μετά από στημένη φάση. Δύο ακόμη ευκαιρίες για να ευρύνει το σκορ δεν είχαν την κατάληξη που έπρεπε.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και στο 47’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι αφού η μπάλα βρήκε στο χέρι παίκτη του Ολυμπιακού μέσα στη μεγάλη περιοχή. Ο Μπουμπουλέντρας απέκρουσε πέφτοντας στην κατάλληλη πλευρά και το σκορ παρέμεινε το ίδιο μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Χατζηιωαννίδης Νίκος, Μήτσικας Παρμενίων, Μήτσικας Τάσος, Κωστόπουλος Θάνος, Μπουμπουλέντρας Θάνος.

Την επόμενη Κυριακή, 06/03/16, ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Νικομήδειας απέναντι στον Α.Σ. Νέας Γενεάς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Μπουμπουλέντρας, Χατζήιωαννίδης, Μήτσικας Π., Μπλιάτκας, Μήτσικας Α., Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης(82’ Πατρακίδης), Lleshi, Βουδούρης(68’ Παπανάνος), Ιτσκάρας(89’ Κατσαράκης), Κωστόπουλος

ΑΓΡ. ΑΣΤ. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ:  Μαυρίδης, Κουβατσίδης, Χολέβας, Εμμανουηλίδης, Ζέρβας, Λασκάρογλου(80’ Παυλίτσας), Σαμψωνίδης(80’ Μανωλάς), Δήμου(68’ Χατζήνικολάου), Αντωνιάδης, Ρηγόπουλος, Κατσαπελίδης
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...