Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Α.Σ. ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 1-1

Δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ ο Ολυμπιακός Νάουσας στο γήπεδο της Νικομήδειας αφού ισοφαρίστηκε στο 91’ από την πολύ ικανή ομάδα της Νέας Γενεάς.
Πολλές οι ευκαιρίες εκατέρωθεν και στα δύο ημίχρονα, με τον Ολυμπιακό να κρατάει αντίσταση και να μην δέχεται γκολ, αλλά να ανοίγει το σκορ στο 20’ με τον Lleshi. Στο 50’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Σπαθάκης Παναγιώτης, το απέκρουσε εύκολα και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του.
Από το  67’ ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίστηκε με 10 παίκτες αφού ο Κωστόπουλος αποβλήθηκε από τον διαιτητή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης Παναγιώτης, Χατζηιωαννίδης Νίκος, Βουδούρης Άγγελος

Ρεπό την επόμενη αγωνιστική για όλες τις ομάδες της Α2 ερασιτεχνικής, λόγω Αποκριάς. Ο Ολυμπιακός Νάουσας αγωνίζεται την Κυριακή, 20/03/2016, και υποδέχεται τον Φίλλιπο Μέσης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Σπαθάκης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Κωστόπουλος, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Lleshi, Βουδούρης, Ιτσκάρας, Παπανάνος(58’ Μώκας, 83’ Μπουμπουλέντρας), Κωνσταντινίδης

Α.Σ. ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ: Μπουτουγλίδης, Αγιαννίτης, Δεμιρχανίδης, Ιατρόπουλος, Σημεωνίδης Κ., Κακογλίδης, Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης Γ(90’ Καραπουλτίδης)., Γιάννου, Παπαδόπουλος, Μαχανίδης(81’ Παπαδόπουλος  Ι. )

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...