Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ 0-0

Με δυο δοκάρια, στο 20’ από τον Βουδούρη και στο 29’ από τον Ιτσκάρα, ο Ολυμπιακός Νάουσας έδειξε τις προθέσεις του και το πάθος του για νίκη, στο παιχνίδι του Αγίου Νικολάου, απέναντι στον Φίλιππο Μέσης, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει στις πολλές ευκαιρίες που του δόθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα.
Αγχωμένος από τις ελλείψεις που έχει σχεδόν από το τέλος του πρώτου γύρου, απέσπασε την ισοπαλία και τον ένα βαθμό, μέσα από την θέληση των παικτών που αγωνίζονται.
Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από τα δύο δοκάρια, είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Δυνατός ο Φίλιππος Μέσης, έπαιξε συγκεντρωμένα και κράτησε το μηδέν στην άμυνα του.


ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπλιάτκας, Μήτσικας, Ιτσκάρας, Ιωακειμίδης.

Την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Νάουσας, φιλοξενείτε στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, αντιμετωπίζοντας την πρώτη ομάδα στη βαθμολογία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Μπουμποουλέντρας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Lleshi, Βουδούρης(70’ Κουμπουλής), Ιτσκάρας, Παπανάνος(55’ Μάινος), Κωνσταντινίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ: Πάτρας Γ., Μπαλτζής Α., Πάτρας Κ., Νούρης, Καμπούρης, Μυλωνάς, Φέζουλας, Χασάν, Ευαγγέλου, Μπαλτζής Δ., Πάτρας Ρ. 








































Φωτογραφίες: ΕΛΕΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...