Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ (ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ) 2-2 (ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Μόνο το πρώτο ημίχρονο μπόρεσε και ολοκληρώθηκε στον αγώνα του Ολυμπιακού Νάουσας με τον Εθνικό Ράχης, αφού ομίχλη σκέπασε το γήπεδο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου εμποδίζοντας τον διαιτητή να σφυρίξει την έναρξη του δεύτερου μισού.

Το σκορ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν 2-2 και άνοιξε με τον Τούσια στο 29' από την πλευρά του Ολυμπιακού. Στο 35' ο Χαρατσίδης διπλασιάζει τα τέρματα για τους γηπεδούχους, αλλά οι φιλοξενούμενοι με ένα πέναλτι (μετά από ανατροπή παίκτη) και με ένα πλασέ, μέσα σε δύο λεπτά ισοφάρισαν το παιχνίδι.
Η επανάληψη του παιχνιδιού θα διεξαχθεί μετά από απόφαση της ΕΠΣ, σε καθορισμένη ημερομηνία. 
Το πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας, διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και θα συνεχιστεί στις 13 Ιανουαρίου με την έναρξη του δεύτερου γύρου παιχνιδιών.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Τούσιας, Σαράφης, Μπρούκι, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος, Χαρατσίδης, Μήτσικας, Παπαπέσιος, Κωνσταντινίδης Π., Σεπιτάνος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ: Παρμάκας, Βελλάδης, Τσολαίδης, Λαζαρίδης, Μιχαλόπουλος, Κυπαρισσόπουλος, Τσακιράκης, Αθανασιάδης, Γκίτσιος, Σιδηρόπουλος. 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...