Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ 2-4

Την χειρότερη εμφάνισή του έκανε ο Ολυμπιακός Νάουσας σήμερα στο γήπεδο του αγίου Νικολάου και έχασε δίκαια από τη Θύελλα Στενημάχου, με σκορ 2-4.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα υποτιμώντας τους φιλοξενούμενους και θεώρησαν το παιχνίδι εύκολο, με αποτέλεσμα οι πολλές ευκαιρίες του πρώτου εικοσάλεπτου να μην μετουσιωθούν σε γκολ. 

Από εκεί και πέρα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν τις προσωπικές μονομαχίες και η Θύελλα πήρε το πάνω χέρι, "καθαρίζοντας" τον παιχνίδι με τρία γκολ.  
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίκτες από το 50', που ο Τσιαμπούρης με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε από τον διαιτητή. 
Την επόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τα Μονόσπιτα, τα οποία απέχουν από το πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα δεν θα παίξει παίρνοντας τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νάτσιος, Σαράφης(70' Σεπιτάνος Κ.), Τσαμπούρης, Μπρούκι, Κωνσταντινίδης, Κωστόπουλος, Χαρατσίδης, Μαρκοβίτης, Μήτσικας, Μουμτζίδης, Μακρής(60' Σεπιτάνος Μ. 80' Γιαννούλης)

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: Νατσάλης, Γκουντάρας, Τσιπρανλής, Γίδαρης, Παπαδόπουλος(82' Γαλατσίδας), Τσιαούσκογλου(46' Τρούπκος), Γκότσης, Πρασσάς, Σακαλής, Παπαλεξίου, Αδαμίδης
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...