Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ 1-2


Πολύ κακός ο Ολυμπιακός Νάουσας έχασε το σημερινό παιχνίδι, από μία ομάδα που ήθελε να κερδίσει και τα κατάφερε. Καμιά συνοχή, χωρίς φάσεις, χλιαρός, χωρίς δύναμη και άτεχνος, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει δίκαια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 0-2. Τα γκολ ο Κρουσταλάς στο 18' με πέναλτι και ο Πατζαρντζίδης Ν στο 42'.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την γηπεδούχο ομάδα πιο δυνατή, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 78' με τον Παρθενόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί το δοκάρι του Cela στο 62', ο οποίος ήταν ίσως ο καλύτερος παίχτης, μαζί με τον Αρχηγό Τάσο Μήτσικα.
Καλή η διαιτησία, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι εκεί που χρειαζόταν.
Ο αγωνιστικός χώρος για άλλη μια φορά μέσα στη λάσπη και δεν χρειάζεται να ξανατονίσουμε την επικινδυνότητα αυτών των γηπέδων για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών.
Εύχομαι το σημερινό παιχνίδι να μας δίδαξε, πως, μερικές φορές,όποιος θέλει πολύ έναν αγώνα, μπαίνει στο γήπεδο, παίζει μπάλα και τον κερδίζει. Χωρίς τσαμπουκάδες, χωρίς φασαρίες, χωρίς απειλές, κατά πρώτης... Χωρίς μαγκιές, 
χωρίς αυτοπροβολή, χωρίς μάταιες τρίπλες, κατά δεύτερης. 
Ένας αγώνας κερδίζεται με τεχνική, πάθος και δύναμη. Τα δύο τελευταία, απείχαν κατά πολύ σήμερα από τον Ολυμπιακό. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ειρηνούπολης για την δίκαιη νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...