Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.


 Η ιστορία του Ολυμπιακού Νάουσας είναι αναμφισβήτητη. Η ομάδα χρονολογείται από το 1928 και αυτή τη στιγμή είναι ο πιο παλιός αθλητικός σύλλογος της πόλης. Από τη συνεργασία του Ολυμπιακού Νάουσας και του Παναουσαικού προήλθε η νέα ομάδα της Νάουσας, μετά από πολύωρη σύσκεψη των τότε διοικήσεων των δύο ομάδων.

Από τον Ολυμπιακό Νάουσας, όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν ποδοσφαιριστές αμέτρητοι, αθλητές, άνθρωποι που αγάπησαν την ομάδα και δούλεψαν γι’ αυτή, φίλοι του ποδοσφαίρου που την ακολουθούσαν τυφλά.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας, αξίζει τον σεβασμό όλων, για την μακροβιότητά του και την ύπαρξή του ακόμη στα αθλητικά γεγονότα της πόλης, καθώς και για την δουλειά και προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που τη λάτρεψαν και αφιέρωσαν χρόνο, χρήμα και εαυτό, για να την στηρίξουν και να μην την αφήσουν να χαθεί μέσα στα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν.
Η σημερινή διοίκηση της ομάδας, προσπαθεί να μαζέψει υλικό για να γραφεί η ιστορία και η πορεία της ομάδας μέσα στον χρόνο, και να μην χαθεί τίποτα από αυτά που κατάφερε, αλλά και κανένας ποδοσφαιριστής που διέπρεψε σε αυτή.
Η βοήθεια όσων έχουν στα προσωπικά τους αρχεία ότι αφορά τον Ολυμπιακό Νάουσας, θα ήταν μεγάλη για μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να καταγράψουμε την ιστορία της ομάδας, όπως της πρέπει και το δικαιούται.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...