Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ


Την πρώτη τους επίσκεψη στο κολυμβητήριο της πόλης έκανε σήμερα η ακαδημία ποδοσφαίρου και μαζικού αθλητισμού του Ολυμπιακού Νάουσας.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές και αθλητές έφτασαν στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου στις μία το μεσημέρι και επέστρεψαν σπίτι τους κοντά στο απόγευμα.
Οι επισκέψεις των παιδιών στο κολυμβητήριο καθορίστηκαν κάθε δεύτερο Σάββατο τα πρωινά, και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του μαζικού αθλητισμού.

Στο κολυμβητήριο τα παιδιά εκτός από κολύμπι μαθαίνουν να γυμνάζουν το σώμα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αθλήματος τους.
Στο χώρο των πισινών, υπήρχαν, εκτός από τους προπονητές και γυμναστές των αθλητών, και ναυαγοσώστες, καθώς και αθλητές της αντρικής ποδοσφαιρικής ομάδας οι οποίοι πρόσεχαν τα παιδιά, μαζί με τους επαγγελματίες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η σωματική τους ακεραιότητα. Ο Ολυμπιακός Νάουσας αποφάσισε να είναι πολύ αυστηρός στο συγκεκριμένο ζήτημα και δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση να μπουν τα παιδιά στην πισίνα, αν δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι κανόνες ασφάλειας.
Η διασκέδαση αλλά και η ευχαρίστηση των παιδιών, ήταν ολοφάνερη στα μάτια τους καθώς έφευγαν από το χώρο του κολυμβητηρίου για να πάνε να ξεκουραστούν.
Ο Ολυμπιακός Νάουσας θέλει να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους το κολυμβητηρίου για την φιλοξενία, αλλά και για τη βοήθεια του ναυαγοσώστη τους προς τον σύλλογο.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...