Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ 1-1


Δίκαιο το 1-1 ως τελικό σκορ στον αγώνα του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και στην Ελπίδα Μονοσπίτων.
Ο αγώνας είχε τα πάντα. Δύναμη, πάθος, ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, και  πολλές φάσεις κάτω από τα δοκάρια των δυο τερματοφυλάκων.
Δυνατά μπήκαν και οι δύο ομάδες αλλά το γκολ επιτεύχθηκε από την ομάδα των Μονοσπίτων στο 29’ με σουτ του Χατζηγεωργίου.  Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται και να έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ.

Κάτι που δεν πτόησε τον Ολυμπιακό, αφού στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με πάθος και πίστη στην ισοφάριση. Η ευκαιρίες πολλές. Στο 48’ ο Lleshi στέλνει την μπάλα μόλις άουτ μετά από ένα δυνατό σουτ. Στο 52’, το υπέροχο σουτ του Χαιτίδη έγλειψε το δοκάρι. Στο 89’ μετά από σουτ του Τσιούλη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
Η μπάλα έκανε το χατίρι στους γηπεδούχους και δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ήρθε το γκολ με το σουτ του Μπλιάτκα, κάνοντας έτσι το 1-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Τσιάκος, Μπλιάτκας, Χατζηιωαννίδης, Τσαμπούρης, Ζιαμπάκας, Lleshi(81’ Γκίλτσης), Χατζηγεωργίου, Φράγγης, Στογιάννος(72’ Μπόσι), Στιούλης, Κοκκοφειάδης(46’ Χαιτίδης)
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ: Τρούπκος, Χατζημούσης, Τουλουμτζής, Χατζηθεοδώρου, Μπουρδάνος, Δήμου, Χατζηγεωργίου, Τσαούσι, Μίλης, Κώνογλου, Εμμανουηλίδης(72’ Νούσης)










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...