Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ:ΥΜΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.........ΠΑΙΔΕΙΑ

Τι λένε οι στίχοι των ύμνων των Ελληνικών ομάδων ?
Εχουν καμμια σχέση, μ΄αυτούς των ξένων ομάδων ?
Παρακολουθήστε το παρακάτω Video, και απολαύστε τον τρόπο που ο Αχιλλέας Υφαντίδης, επισημαίνει στην ομιλία του, την έλειψη παιδείας.






1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Υφαντίδης έχει απόλυτο δίκιο για την έλειψη παιδείας των ελλήνων οπαδών, ο οποίος μεταφέρεται και στους ύμνους των ομάδων. Οι ύμνοι προέρχονται από την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα τους και συγκεκριμένα στην Ελλάδα (και κατά την εποχή που γράφτηκαν οι ύμνοι) το οικονομικο-κοινωνικό-μορφωτικό επίπεδο δεν ήταν και πολύ ανεβασμένο, το αντίθετο μάλιστα. Συγκεκριμένα ο ύμνος της Λίβερπουλ, δεν γράφτηκε για την ομάδα, αλλα αποτελούσε ένα τραγούδι από το μιούζικαλ Carousel του 1945 που πολύ αργότερα υιοθέτησε η ομάδα, αφού το 1963 το συγκρότημα Gerry & the Pacemakers από το Λίβερπουλ, το έκαναν hit για την εποχή.

    "Ο ύμνος της Λίβερπουλ, με τίτλο "You'll Never Walk Alone" θεωρείται ένα από τα πιο γνωστά ποδοσφαιρικά τραγούδια. Οι συνθέτες του είναι οι Richard Rodgers και Oscar Hammerstein II, και είναι κομμάτι από το μιούζικαλ Carousel, του 1945. To 1963 το συγκρότημα "Gerry & The Pacemakers" από το Λίβερπουλ κυκλοφόρησε ένα single με το συγκεκριμένο τραγούδι που έγινε μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία. Σύντομα το τραγούδι έγινε ο ύμνος της Λίβερπουλ.

    Το τραγούδι ακούγεται να τραγουδιέται στο Άνφιλντ από οπαδούς της ομάδας, στο τραγούδι "Fearless" των Pink Floyd από τον δίσκο Meddle"

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB_%CE%A6.%CE%9A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...