Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ARSENAL- Hennie Ardesch - (Καθηγητής προπονητών τερματοφυλάκων) H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο προπονητής τερματοφυλάκων στο Advanced πρόγραμμα των σχολών της Άρσεναλ, Hennie Ardesch, μίλησε στο football-academies.gr για το πώς βλέπει τους νεαρούς τερματοφύλακες στην Ελλάδα, ποια χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ότι έχουν και ποιες οι διαφορές με τους ευρωπαίους τερματοφύλακες της ηλικίας τους. Επίσης αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας γκολκίπερ για να παίξει σε υψηλό επίπεδο, καθώς και για το ύψος του… Στο τέλος μίλησε και για τον Νόιερ. Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

To football-academies.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του AFC στο Χαλάνδρι, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του ADVANCED CAMP των Arsenal Soccer Schools.

Το Advanced πρόγραμμα των σχολών της Άρσεναλ, διεξάγεται για τους ταλαντούχους παίκτες των σχολών και λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της εκάστοτε σεζόν. Σκοπός του προγράμματος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία και ποδοσφαιρική εξέλιξη των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να δοθεί σε κάποιους από αυτούς (όσους επιλεγούν) η δυνατότητα να διεκδικήσουν θέση σε ακαδημία επαγγελματικής ομάδας στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Ο υπεύθυνος των σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, Γιώργος Τόλιας, είχε προσκεκλημένους, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, στο οποίο συμμετείχαν 115 επιλεγμένα παιδιά, δύο μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τον Ολλανδό προπονητή τερματοφυλάκων Hennie Ardesch, καθώς και τον επίσης Ολλανδό, «δάσκαλο» προπονητών στην Ολλανδία και υπεύθυνο των σχολών της Άρσεναλ, Ton de Hoop.

Στο παρόν άρθρο θα δείτε τη πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Hennie Ardesch, στο football-academies.gr και στην οποία επικεντρωθήκαμε στον τομέα του, αυτό του τερματοφύλακα. (Για το άρθρο της συνέντευξης του καθηγητής ποδοσφαίρου Τon De Hoop, κάντε κλικ εδώ).

Ο Hennie Ardesch ήταν τερματοφύλακας της Τβέντε και της Εθνικής Ολλανδίας και έχει διατελέσει σκάουτερ της Τβέντε στους τερματοφύλακες. Είναι τέσσερα χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στις σχολές της Άρσεναλ στην Ολλανδία και τα δύο τελευταία χρόνια στις σχολές της Ελλάδας και Κύπρου. Διαθέτει Σχολή επαγγελματιών τερματοφυλάκων, που τους κάνει προσωπική προπόνηση βελτίωσης.

ΠΗΓΗ: Football Academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...