Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ (1)


O Αργύρης. Ιδρώσαμε για να τον αποκτήσουμε είναι η αλήθεια. Κοντέψαμε να αρχίσουμε προετοιμασία χωρίς... τερματοφύλακα. Ευτυχώς, τα καταφέραμε.
Η ικανότητές του σε σχέση με την ηλικία του, δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση. Όσα χρόνια του λείπουν για να τον πει κάποιος έμπειρο, τόση η αγωνιστική αξία του. Είναι εκεί σε κάθε δύσκολη στιγμή για να σου αποδείξει μια και καλή πως η μπάλα δεν θα περάσει την γραμμή του τέρματος με κανέναν τρόπο!

Παίρνοντας όλο και περισσότερα παιχνίδια, αυτό που κάνει είναι να μας εκπλήσσει συνέχεια. Τα «μπράβο» από τη κερκίδα διαδέχονται το ένα το άλλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτός τα αξίζει όλα.
Χαρακτήρας.... καθαρός, με άποψη και ειλικρίνεια. Παιδί από ποδοσφαιρική οικογένεια, δεν ικανοποιείται απλά, προσπαθεί για περισσότερα. Δύσκολα και απαιτητικά.
Συγκαταβατικός, ήρεμος, χαλαρός, το μόνο που θα τον στραβώσει είναι..... αν δεν βρει ζεστό νερό για μπάνιο στα αποδυτήρια!
Πρόθυμος να βοηθήσει σε όλα, από το να κουβαλάει τις μπάλες, μέχρι να κουβαλήσει και την τσάντα μου...
Τον εκτιμώ τον Αργύρη και δεν το κάνω ψεύτικα. Το κάνω γιατί το δικαιούται. Και τον ευχαριστούμε όλοι μαζί που τελευταία στιγμή μπορέσαμε και θωρακίσαμε τα δοκάρια με αυτόν.
Ο Αργύρης δεν είναι χρειαζούμενος. Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.



Με τον προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνη Πολύζο, και τους συναθλητές του τερματοφύλακες Νίκο Ράντζιο και  Σταύρο Τσιάκο.

Προπόνηση: Έτοιμος.... 

Στον αέρα!!!

Στη θέση του, να διαφυλάττει το τέρμα.
Χαλαρά στο γραφείο....

Η μοναξιά του τερματοφύλακα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...