Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ 3-2

Το γήπεδο ακατάλληλο. Το κρύο αισθητό. Και η λάσπη... στα καλύτερα της! Παρ' όλα αυτά, στον Άγιο Νικόλαο σήμερα, έγινε ένα από τα πιο δυνατά, όμορφα, γεμάτα φάσεις παιχνίδια. Οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν ήρωες που αγωνίστηκαν μέσα στις λάσπες και μας πρόσφεραν θέαμα και φάσεις.Το τελικό σκορ 3-2 για τους γηπεδούχους. Οι φάσεις αμφίδρομες και είναι αλήθεια αυτό που όλοι λένε, πως όταν παίζεις σε άσχημο τερέν, εκτός του ότι αναγκάζεσαι να παίξεις δυνατά, δεν ξέρεις καθόλου πώς θα κυλήσει το ματς.
Το πρώτο γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους και τον Αλμαλιώτη Ν. στο 26' με πέναλτι, μετά από αντικανονική ανατροπή παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας από τον Χατζηγεωργίου. Η ισοφάριση από τους γηπεδούχους δέκα λεπτά αργότερα, στο 36' με τον Κοκκοφειάδη με έξοχο απευθείας σουτ. Στο 43', το 2-1 από τον Παρθενόπουλο και μ' αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο, έμοιαζε περισσότερο με πάλη κατά της λάσπης παρά με αγώνα ποδοσφαίρου.
Ο Παρθενόπουλος κατάφερε και έκανε το 3-1 με πέναλτι στο 68',  και η  ομάδα του Ζερβοχωρίου μείωσε σε 3-2, στο 77' με τον Αλμαλιώτη Ν. 
Αξίζει να σημειωθεί το δοκάρι του Ιωακειμίδη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, αν και η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη.
Συγχαρητήρια στον διαιτητή Κύριο Βρέσκα και τους βοηθούς του, που σε ένα τέτοιο δύσκολο τερέν, με πολλές δυνατές φάσεις, στάθηκαν αμερόληπτοι και σφύριξαν δίκαια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και προσωπικά και μαζί με όλη τη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας, την ομάδα του ΑΤΛΑΝΤΑ  Ζερβοχωρίου, για το επίπεδο που έδειξε στον μεταξύ μας αγώνα, τις φάσεις που μας προσέφερε, και τις μεταξύ μας συζητήσεις, μιας και παρακολουθήσαμε τον αγώνα όλοι μαζί από τις κερκίδες, χωρίς να ξεχωρίσουμε "μεριές".
Είδαμε μια καθαρά τεχνική ομάδα, με πολλές ικανότητες, γεμάτη δύναμη.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους για άνοδο στην Α1 κατηγορία. 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:  Χατζηαθανασίου, Μήτσικας, Μπλιάτκας, Φερλαχίδης, Cela, Κοκκοφειάδης(Χατζηωαννίδης 90'), Χατζηγεωργίου, Βουδούρης(Τσαμπούρης 46'), Παρθενόπουλος, Ιωακειμίδης, Χριστοδούλου(Ρώσσιος 80').
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ: Κουκούλιος, Ξανθόπουλος, Καραβασίλης, Αλμαλιώτης, Δαυίδης, Αλμαλιώτης Ν., Χριστοφορίδης, Διαμαντίδης, Κολοκοτρώνης, Λογδανίδης(Στεφανίδης 90'), Χριστοφορίδης Χ(Τσαλίδης 75').





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...