Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΘΥΜΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!


Έτοιμος για το φάουλ. Είπαμε, το χει. 
Εδώ κι αν μου είναι δύσκολο να είμαι αντικειμενική. Θα με συγχωρήσετε. Δεν έχετε και άλλη επιλογή. Αδυναμίες.

Κέντρο λοιπόν. Ο Ευθύμης ήταν και είναι ταλέντο. Ξεχώρισε από μικρός. Ήξερε να παίζει μπάλα. Έμφυτο.  Ήταν αυτό που λέμε... κλασικό ταλέντο ποδοσφαίρου. Αριστεροπόδαρος με καθαρό αριστερό σουτ, που έστελνε την μπάλα στο γάμα της εστίας πριν καλά καλά το καταλάβεις. Τον έβλεπες να έχει την μπάλα στα πόδια του και τον θαύμαζες. Και αυτό δεν χρειάζεται να το πω εγώ, όσοι τον γνωρίζουν από  παιδί το ξέρουν.

Μεσοεπιθετικός, κέντρο, αριστερά, όπου θέλεις. Το δεκάρι το φοράει και το τιμάει.  Το ‘χει. Γενικώς το έχει.
Χαρακτήρας? Ειλικρίνεια που σπάει κόκαλα.  Λογικός. Πανέξυπνος. Χαλαρός και ήρεμος. Καθόλου ενθουσιώδης και παρορμητικός. Δεν νευριάζει εύκολα. Δεν παραπονιέται εύκολα. Λιγομίλητος και σταθερός. Ευαίσθητος κι ας μην του φαίνεται.  Κάνει τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο και την κάνει υπέροχα!
Τον έζησα χρόνια. Το λάτρευε το ποδόσφαιρο. Ακόμα το λατρεύει. Αν είχε την ευχέρεια να παίζει σε καθημερινή βάση, για το γούστο του, θα το έκανε. Δεν τον αφήνουν οι σπουδές. Φοιτητής γαρ... Ανεβαίνει στη Νάουσα μόνο και μόνο για τον αγώνα.
Το ότι τον θαυμάζουν από τις κερκίδες δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ξέρει να ξεχωρίζει και ξέρει και ακριβώς πότε και πώς να το κάνει.
Δεν χρειάζεται να μακρηγορήσω, γιατί  θα γράφω μέρες. Ο Ευθύμης έχει αποδείξει τι είναι. Και σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Εμείς χρειαζόμαστε και τις δυο του πλευρές αυτή τη στιγμή. Και τις έχουμε. Και επειδή γνωρίζουμε πως ο μόνος λόγος που βοηθάει είναι γιατί εκτιμάει τον προπονητή του, του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Το ξέρει.
Ο Ευθύμης για μας ήταν, είναι και θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ομάδας.


Χρόνια μαζί στην Ακαδημία, γνωρίζονται από μικρά παιδιά. Με τον συναθλητή του και φίλο του Χρήστο  Σακελάρη.

Στην προθέρμανση.


Η μπάλα στα πόδια του. Πού αλλού θα μπορούσε να είναι?



Ιωακειμίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας. Άντε, βγάλε άκρη και διάλεξε αν μπορείς!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...