Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΥ 1-1


     ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.                                                                                        Μία από τα ίδια για τον Ολυμπιακό Νάουσας και αυτή την Κυριακή στο αναβληθέν παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Α.Σ. Κοπανού.Ψυχρολουσία μόλις στο δεύτερο λεπτό για τους γηπεδούχους, μετά από λάθος αμυντικό, όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε το 0-1.Μονόλογος του Ολυμπιακού στη συνέχεια, με μία ομάδα να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο, με πολλές κλασικές ευκαιρίες, στο 7' με τον Μίλτο Χατζηγεωργίου, στο 16' με τον Αλέξανδρο Χατζηιωαννίδη, στο 22' πάλι με τον Χατζηγεωργίου με σουτ άουτ, στο 35' με την κεφαλιά του Τάσου Μήτσικα να φεύγει μόλις άουτ και πολλές άλλες, χωρίς όμως η μπάλα να κάνει το χατήρι στους γηπεδούχους και να καταλήξει στα δίχτυα. Έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και ευτύχισε μόλις στο 49' να ισοφαρίσει με σουτ του Άγγελου Βουδούρη-Ιτσκάρα. Η συνέχεια ήταν ίδια περίπου με το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Νάουσας καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Για άλλη μια Κυριακή, η ατυχία και η αστοχία έπαιξαν τον σημαντικότερο ρόλο για το αποτέλεσμα.

Σημαντική η προσφορά του Γιάννη Τράιου που η παρουσία του ,εμψύχωσε τους παίκτες στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, με την  εμπειρία του, και κράτησαν  την εστία ανέπαφη.

Καλή συνέχεια και στην ομάδα του Κοπανού...   

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Ράντζιος, Μήτσικας, Μπλιάτκας, Χριστοδούλου, Στογιάννος, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης, Χατζηγεωργίου, Ρώσσιος(76' Τράιος), Βουδούρης-Ιτσκάρας(69' Μάινος), Χατζηιωαννίδης(46' Σακελλάρης).
Γ.Α.Σ. ΚΟΠΑΝΟΥ: Λογγινίδης, Δημάδης, Γρυπούδης, Τσίτσης, Βαρβέρης, Κοσμίδης, Χαβιαρόπουλος, Ίντος(83' Βλασιάδης), Σιδηρόπουλος, Κωστόπουλος(66' Μποζίνης), Κατσαλής(56' Πέκαλης), 




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...