Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ...

 Η διοίκηση, οι παίχτες και ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού Νάουσας, αισθάνονται την υποχρέωση>να ευχαριστήσουν τους παλιούς καλούς φίλους της ομάδας,που δεν χάνουν την ευκαιρία, σε κάθε παιχνίδι, να χειροκροτούν τις προσπάθειες, να είναι δίπλα στον προπονητή, να τον ενθαρρύνουν για τις επιλογές του, και να στηρίζουν την διοίκηση και τους παίκτες, με τον καλύτερο τρόπο, μιλώντας με τα ευγενέστερα λόγια για την προσπάθεια όλων σ’ αυτόν τον όμιλο. Εμείς από την πλευρά μας, τους ευχαριστούμε και τους υποσχόμαστε πως θα έρθει η ώρα με την πορεία  ΑΥΤΗΣ της ομάδας, χωρίς τα γνωστά χαμηλά επίπεδα, να τους ανταποδώσουμε στα ίσα την καλοσύνη τους και να δείξουμε ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, τι ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε. Να είστε καλά «ΦΙΛΟΙ», όσο περισσότερο μας ενθαρρύνετε, τόσο περισσότερο μας πορώνετε!

2 σχόλια:

  1. Αν καταλαβα καλα αναφερεστε στον καυγα του προπονητη με κάποιο φιλαθλο στο τέλος του αγωνα. Εχω να πω πως παρακολουθω την ομάδα και στο γήπεδο και στο ιντερνετ οταν μου δινεται ευκαιρια και μου αρέσει το κλιμα που υπάρχει.Απ οτι ξέρω η προηγούμενη διοίκηση εγκατέλειψε την ομάδα και παλι καλα που βρεθηκαν καποιοι ανθρωποι και την κρατησαν ζωντανη. Νομιζω πως μονο καλες κριτικες πρεπει να γινονται αυτη τη στιγμη. Λαθη μπορει να κανουν ολοι, τετοια ομαδα με τετοια αγωνιστικοτητα και με τοσους νεαρους παικτες μονο ο Αχιλλεας πριν απο εικοσι χρονια μπορουσε να κανει.Τωρα φαινεται οτι ο ολυμπιακος ειναι το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρικο μελλον της Ναουσας.Τα εχει ολα και δεν του λειπει τιποτα.Στους ερασιτεχνες δικαιολογηται και η ηττα και τα λαθη , οχι ομως η αδιαφορια που αυτη τη στιγμη μονο για αυτο δεν μπορουμε να χαρακτηρισουμε τον Ολυμπιακο.Συγχαρητηρια και στον προπονητη και στους ποδοσφαιριστας αλλα και στους υπομονετικους συνεργατες τους εκει στον παγκο με το κρυο και απ οτι φανταζομαι χωρις καμμια αμοιβη.Δεν ξερω τι σκοπο εχει μια κακοπροαιρετη κριτικη σε αυτη την υπεροχη ομαδα αλλα πρεπει να κλεισετε τα αυτια σας στους κακοβουλους και να συνεχισεται με ορεξη και κουραγιο το ομορφο εργο σας. Μου αρεσε παρα πολυ και το παιχνιδι με τη Σφηκια και αυτο με τον Κοπανο.Ειχα να δω την ομαδα απο το Σεπτεμβριο και ειδα μια αλλη ομαδα.Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα , δεν εχω ξαναγραψει αλλη φορα στο ιντερνετ αλλα δεν αντεχω την αδικια και την κακη κριτικη σε κατι που ολος ο κοσμος το θεωρεί καλο. Νομιζω πως η ομαδα αυτη θα παει πολυ μπροστα απλα διωξτε απο τις κερκιδες ολους αυτους που χαλανε την ομορφη εικονα της με τις φωνες τους . Δεν το αξίζει. μπραβο στα παιδια της Ναουσας και στη Ναουσα που βγαζει τοσο καλους ποδοσφαιριστας, με ηθος και δυναμη Αν και ΠΑΟΚ Ολυμπιακος Ναουσας λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είστε καλά, για όλα αυτά τα καλά σας λόγια, μας δίνετε δύναμη να προχωρήσουμε...
    Αυτό θέλουμε και αυτό θέλαμε από την αρχή. Δεν προσδοκούμε μια ομάδα στην Α1, με μισθοφόρους ποδοσφαιριστές, δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε παιδιά στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε πιτσιρικάδες να παίζουν μπάλα. Και αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Εμείς δεν θέλαμε να πάμε ψηλά από φέτος. Θέλουμε να πάμε ψηλά όταν έρθει η ώρα. Χρειάζεται καλλιέργεια και επίπεδο για να καταλάβει κανείς πως τώρα χτίζουμε και δεν "καταντάμε μια ομάδα". Λυπάμαι ειλικρινά που χρειάζεται να διευκρινίζω αυτά τα πράγματα, έπρεπε να είναι αυτονόητα.
    Σας ευχαριστούμε και πάλι...
    Κάποιοι καταλαβαίνουν τι προσπαθούμε. Εκεί θα στηριχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...