Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΦΛΕΓΕΤΑΙ Η ΚΕΡΚΙΔΑ

Και όμως φλέγεται η κερκίδα.Παρά το τσουχτερό κρύο (-4 στη αίσθηση) οι λιγοστοί ηρωικοί φίλαθλοι άναψαν φωτιά ,όχι για να γιορτάσουν το 0-1 αλλά για να ζεσταθούν. Είναι χαρακτηριστικό το κρύο σ εκείνη τη μεριά του γηπέδου αφού είναι ακάλυπτο και έκθετο στον άνεμο. Τα πράγματα στην κερκίδα από τη μεριά του κολυμβητηρίου είναι σαφώς καλύτερα γιατί όντως ''κόβει''... το κολυμβητήριο. Μερικές φορές για να ζεσταθούν τα αίματα και να αντιμετωπιστεί το δριμύ ψύχος φθάνει λίγο οινόπνευμα και μερικά ψητά στα κάρβουνα ,όπως κάνουν στο Γιαννακοχώρι ,οι συντοπίτες μας εκεί .
Εδώ αρκεί, αν είσαι στη μεριά του κολυμβητηρίου , να επικαλείσαι τα θεία ή την οικογένεια του επόπτη γιατί όχι και του διαιτητή.
Υπάρχει όμως θέμα στην άλλη μεριά. Εκεί τι να κάνεις; σε ποιόν να τα ρίξεις ; Μία λύση είναι ο πάγκος και ο προπονητής των φιλοξενούμενων , αλλά είναι κάπως μακριά και χωρίς οπτική επαφή. Ξέρετε το μάτι κάνει τη διαφορά. Η καλύτερη λύση είναι η κοντινή ,τα ρίχνεις δηλαδή στον δικό σου προπονητή. Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Στιγμιαία αναρωτιέσαι τι δεν έγινε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα σου ; Δεν έπαιξε η ομάδα στη Α εθνική,ούτε στη Β , στη Γ,τη Δ μα ούτε και κατάφερε να μείνει στην Α1. Ποιος φταίει ; μα ποιος άλλος ο προπονητής και η στιχομύθεια βγαίνει αυθόρμητα. Τελικά γράφουμε για να περνάει η ώρα ,τίποτα απ αυτά δεν έγινε. Οι άνθρωποι για να ζεσταθούν απλά έκαναν το αυτονόητο ......... άναψαν φωτιά.
Υ.Γ. Μην το πάρετε στα σοβαρά,πλάκα κάνουμε

1 σχόλιο:

  1. Να είναι καλά τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα, να συνεχίσουν να προσφέρουν. Έτσι, επειδή γουστάρουν να παίξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...