Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΕΣΠΑΣΕ Ο ΠΑΓΟΣ

Εσπασε ο πάγος στις σχέσεις μεταξύ του Ολυμπιακού Νάουσας και του ΦΑΣ Νάουσα , μετά από πολύ καιρό. Τα δύο σωματεία αναγνωρίζοντας την ανάγκη καλών σχέσεων που πρέπει να υπάρχουν και με αφορμή τον άλλο αέρα που πνέει πλέον στις διοικήσεις τους, προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και συμφώνησαν στην παραχώρηση του παίκτη του ΦΑΣ Νάουσα , Αναστάση Παρθενόπουλου στον Ολυμπιακό Ν. μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Παρθενόπουλος , αναμένεται , να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην επιθετική του γραμμή και ο ίδιος, και καθ επέκταση ο ΦΑΣ Νάουσα από τα παιχνίδια που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής του. Τέτοιες ενέργειες είναι χρήσιμες και σημαντικές για το ποδοσφαιρικό μέλλον της πόλης και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια. Είναι χαρακτηριστική η θέση των διοικήσεων κάποιον ερασιτεχνικών σωματείων. να αρνούνται την μεταγραφή νεαρών παικτών σε άλλες ομάδες , με αποτέλεσμα την στέρηση της εμπειρίας τους και την καταστροφή της ποδοσφαιρικής τους εξέλιξης.
Για τα δύο σωματεία αυτό δεν υπάρχει και με γνώμονα την άνοδο του ποδοσφαιρικού επιπέδου της Νάουσας, περιμένουμε να δούμε συνεργασία και σε άλλους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...