Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΛΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ- Ο ΠΑΙΚΤΗΣ

Ο Μίλτος. Ο ένας και μοναδικός Μίλτος. Ο παίκτης. Με όλη τη σημασία της λέξης. Το γουστάρει αυτό που κάνει. Θέλει να παίξει μπάλα όσο τίποτε άλλο και σου το δίνει να το καταλάβεις με σαφήνεια. Θέλει τον εαυτό του στο γήπεδο. Ο τραυματισμός του και η αποχή του από τον αγωνιστικό χώρο, μας γέμισε γκρίνιες. Η δουλειά του είναι μέσα. Όχι έξω. Μέγιστο ταλέντο. Χωρίς αμφισβήτηση. Όταν αποφασίσει να παίξει, κάνει τα πάντα. Παλεύει. Τρέχει. Κάνει σουτ. Μαρκάρει. Τριπλάρει. Γενικά, δεν αστειεύεται. Το ζει το παιχνίδι. Και... ΔΕΝ του αρέσει να χάνει.
Κεντρώος, την κατέχει την θέση σαν δεύτερο εαυτό. Δεν βοηθάει την ομάδα ο Μίλτος. ΕΙΝΑΙ η ομάδα. Είναι στον Ολυμπιακό χρόνια και υπερασπίστηκε την ομάδα στα εύκολα της αλλά και στα δύσκολα της. Ήταν εκεί. Και... έπαιζε μπάλα. Και έμεινε εκεί. Γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό.Γιατί έτσι έχει μάθει. Ευθύς χαρακτήρας, λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Έχει τις καλύτερες σχέσεις με όλους και αυτό δεν είναι τυχαίο. Έχει έναν εξωστρεφή χαρακτήρα γεμάτο χιούμορ. Έχει ήθος. Έχει... γέλιο. Έχει... τα πάντα!
Είναι πολύτιμος για μας ο Μίλτος. Είναι ένας από τα πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές σ' αυτήν την ομάδα. 
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ.
Κρέμεται από τα λόγια του προπονητή του. Καλά... περίπου!

Μεγάλες αγάπες με τον Γενικό. Όχι παίζουμε!
Είναι σαν να έχει γεννηθεί στο γήπεδο, δεν είναι?

Με τον συμπαίκτη του Κοκκοφειάδη Αβραάμ. (Δεν του αρέσουν καθόλου οι φωτογραφίες του Μίλτου και ... φαίνεται! )

Τώρα παίζει. Και όταν ο Μίλτος παίζει, όλα τα μάτια είναι καρφωμένα σ' αυτόν.

Ξαπλωμένος στο κρεβάτι του πόνου. Τέτοια γκρίνια που δεν μπορούσε να παίξει μπάλα, πρώτη φορά άκουσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...