Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ!


Ευχαριστώ πολύ παιδιά, μόλις δώσατε δίκιο στο άρθρο του Blog. Το πώς χάσαμε το παιχνίδι το ξέρω πάρα πολύ καλά. Το πώς κέρδισε το παιχνίδι ο κύριος και ο βοηθός του στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας δεν θα το μάθει ποτέ... Ευχαριστώ για τα "όμορφα λόγια" και σχόλια που κάνατε στον τοίχο του "Κύριου" Μποζίνη, σε μία πραγματική κυρία που, ξέρω ότι πάντα κρατάει μία αξιοπρεπή στάση ζωής και πάντα γράφει αυτό που πιστεύει κι αυτό που βλέπει. Ευχαριστώ πολύ, ο προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού Νάουσας, Γιώργος Δασκαλάκης.
Ευχαριστώ τα παιδιά μου στην ομάδα μας, ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας και είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι φέτος με έναν άνθρωπο διαφορετικό από όλους σας, με άποψη στο ποδόσφαιρο που θα την ζήλευαν πολύ. Με έναν χαρακτήρα ακέραιο και ηθικό, που πάνω απ' όλα βάζει την ανιδιοτέλεια και μετά ξέρει και μιλάει... τον Χρήστο Βουδούρη. Το παρακάτω άρθρο είναι δικό του, σας παρακαλώ να το ξαναδιαβάσετε... Ο τίτλος του είναι "Υπάρχει Χρυσή Αυγή στο ποδόσφαιρο?". Αν ψάξετε λίγο στο Blog θα το βρείτε...


http://olympiakosnaousas.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7374.html
`

3 σχόλια:

  1. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYGNWMH ALLA EISASTE KAI H MEN KAI H DE APARADEKTOI SYNEXHZETE NA DIMIOYRGHTE 8EMA XWRIS NA YPARXEI ENA TOPIKO NTERMPI HTAN KAI ELHKSE AN EINAI DHNATON 12 XRONIA EIMAI PARAGONTAS KAI PRWTH FORA BLEPW NA MHN TELEIWNEI ENAS PODOSFERIKOS AGWNAS META TO 90 ALLA NA SYNEXHZETE EDW KAI 2-3 MERES DYSTIXWS KANENAS DEN DIAPEDAGOGH TA PAIDIA OUTE H MEN OUTE H DE KAI POLY FOBAME OTI KANENAS DEN GNWRIZEI PWS NA TA DIAPEDAGOGHSEI ME AYTA POU DIABAZW !!!!!KOITATE TO DENTRO KAI TO DASOS XANETE .ΛΙΘΟΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.OSO GIA ESENA PROPONHTH OMADWN BEROIAS KALA TA LES ALLA SAN I8IKOS POU 8ES NA 8EWRHSE PESTA WS EPONIMOS OXI WS ANONIMOS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαν ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας κύριε Λιθοξόπουλε Πασχάλη γενικέ αρχηγέ του Κεραυνού Επισκοπής, να είστε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...