Ενημέρωση

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6936231736 (ΠΑΣΧΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ)

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Η ΚΟΡΥΦΗ

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Η κορυφή. Η θέση. Ο χαρακτήρας. Όπου και να βάλεις την λέξη "κορυφή" θα του ταίριαζε. Ο "Αλεξ" είναι πόντιος. Κι έτσι έχουμε μάθει να τον φωνάζουμε. Από την Ακαδημία. Χρόνια τώρα. Ο αδερφός του παίζει άμυνα. Αυτός είναι η κορυφή της ομάδας. Δουλειά του να βάζει γκολ. Βέβαια, μέχρι να σκοράρει, είμαστε όλοι λίγο πριν την λιποθυμιά, αλλά.... το κάνει! Όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο!Τον παρακολουθώ από μικρό παιδί. Γι' αυτό και μου είναι δύσκολο να γράψω αντικειμενικά. Ένα είναι σίγουρο. Ο Αλέξης ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ!! Και από αυτούς που έχουν καθαρά ποδοσφαιρικά μάτια, φαίνεται ξεκάθαρα. Οι πάσες του, εκεί που δεν βλέπει και εκεί που δεν περιμένεις, με αφήνουν άφωνη. Το ίδιο και οι τρίπλες. 
Από μικρός το γούσταρε. Το πάσχιζε. Το πάλευε. Και τώρα δικαιώνεται!!  Δεν είναι ένας απλός παίχτης. ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ!
Το τι έχει ακούσει από τον προπονητή του, δεν λέγεται. Δεν παραπονέθηκε ποτέ. Δεν αντιμίλησε ποτέ. Δεν γκρίνιαξε ποτέ. Δεν μάλωσε ποτέ μέσα στον αγώνα. Και δεν θέλησε ποτέ τίποτα. Και πάνω απ' όλα, δεν έκρινε ποτέ. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Γι' αυτό είναι τόσο αγαπητός. Είναι από τα πιο καλοπροαίρετα παιδιά που γνωρίζω. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Και το ταλέντο το έχει, και τον χαρακτήρα τον έχει.
Αυτό που έχει πάνω απ' όλα είναι αξιοπρέπεια. Και εγώ τους αγαπάω αυτούς του παίκτες. 
Έχει κοινό. Που τον αγαπάει. Και δεν είναι τυχαίο. Δεν εκτιμάς έτσι έναν άνθρωπο. Πρέπει να σου δώσει για να το κάνεις. Κι ο Αλέξης ξέρει να δίνει.
Ο "Πόντιος" είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. 'Ηταν, είναι και θα είναι..... Η ΚΟΡΥΦΗ!


Επι το έργω.... 

Θα μας σκάσει καμιά μέρα!... Σε τέτοια σημεία φέρνει τους συμπαίκτες του μερικές φορές!...

Η επαφή με τη μπάλα. Λατρεία.

Η αλήθεια είναι... δεν τις θέλει τις φωτογραφίες. Με το ζόρι προσπαθώ....

Με τον φίλο του και συμπαίκτη του Χρήστο Ρώσσιο.

Σε είπα: ΜΗΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ!!

Χρόνια μαζί... Προπονητής και παίκτης, ένα. 


1 σχόλιο:

  1. Εκτός απο πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας είναι πάρα πολύ περιζήτητος στο γυναικείο φύλο..... μέγας καρδιοκατακτητής....του εύχομαι καλή σταδιοδρομία ....στο γυναικείο φύλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...